Kontakt

JOUR dygnet runt
för samtliga orter
036-36 21 80

Jönköping
036-36 21 80

Vaggeryd
0393-126 43

Tranås
0140-187 90

Gislaved
0371-820 30

Nässjö
036-36 21 80

Inspektion av brunn med oljeavskiljare JRAB Jönköping. Assistancekåren

William och Dennis på JRAB är denna morgon på plats hos Assistancekåren i Jönköping och inspekterar en brunn med oljeavskiljare utanför deras maskinhall.

Oljeavskiljare används i verksamheter (bensinstationer, maskinhallar, garage, spolplattor, industrier m fl) där det förekommer olja, bensin och andra vätskor. Avskiljaren förhindrar att förorenat vatten kommer ut i dagvattnet eller avloppsnätet.
Avskiljarens oljefilter lyfts upp ur brunnen, inspekteras och rengörs. Brunnen töms sedan på slam. Allt med utrustningen från en och samma specialutrustade bil. Helt tom går det sedan att inspektera brunnen. William tar på sig skyddskläder och -mask och ger sig ner i brunnen.
– Det är säkerhetskrav på att vi ska vara två vid sådana här inspektioner, berättar Dennis. Han följer noga Williams arbete nere i brunnen.
– Här ser allt ut att fungera som det ska, intygar William och kikar upp över kanten.

Oljeavskiljare JRAB Jönköping

JRAB genomför provtagning, tömning, rengöring samt besiktning och är auktoriserade för besiktning enligt Svensk Standard EN 858. Och du; avfall från tömning av oljeavskiljare klassas som farligt avfall och speciella regler och dokument krävs. JRAB hjälper dig med all hantering och godkända dokument.

 

Kontakta oss


JRAB – Jönköpings Renhållning AB

Du hittar oss i Jönköping, Vaggeryd, Gislaved, Nässjö och Tranås.
Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med allt från det lilla till en helhetslösning.

 

Jour dygnet runt! 036-36 21 80  |  info@jrab.se